0642110057 info@sophiasflow.nl

Wie ben ik

Wie ben ik

Ik, Sophia van der Knaap, ben levenslustig, energiek, doortastend, heb humor en pit. Ik omarm het leven en kom licht en luchtigheid brengen. En zoals de snelheid van het licht, gaat ook mijn brein sneller dan anderen wel eens kunnen bijhouden. Daarom zie ik kansen, verbindingen en pas ik wetenschap en mystiek toe in de dingen die ik doe los van dogma’s en beperkingen.

Naast ‘ Sophia’s Flow’ werk ik als kinderfysiotherapeut sinds 2008 op de klinische kinderafdeling van Rijndam Revalidatie te Rotterdam waar ik met verschillende diagnosegroepen werk (o.a. chronische pijn en vermoeidheid, NAH, dwarslaesie ,multitrauma). Verder ben ik betrokken bij verschillende ontwikkelgroepen op het gebied van seksualiteit en chronische pijn.

Ontwikkeling en groei is voor mij van levensbelang. In al mijn werkende jaren heb ik dan ook verschillende studies en trainingen gevolgd waaronder de Master Kinderfysiotherapie. De laatste jaren verdiep ik mijzelf in de fasciatherapie, pralaya yoga en het Taoïsme waarin veel kruisverbindingen ontstaan. Samen met mijn partner Jelle Steenbeek heb ik in augustus 2019 het bedrijf Lionwood (www.lionwood.nl) opgericht.

Voor uitgebreide informatie over mijn professionele achtergrond verwijs ik je naar mijn Linked’in pagina. Hieronder zie je een woordboom die verschillende mensen samen over mij hebben ingevuld.