0642110057 info@sophiasflow.nl

Wie ben ik

Wie ben ik

Ik, Sophia van der Knaap, ben levenslustig, energiek, doortastend, heb humor en pit. Ik omarm het leven en kom licht en luchtigheid brengen. En zoals de snelheid van het licht, gaat ook mijn brein sneller dan anderen wel eens kunnen bijhouden. Daarom zie ik kansen, verbindingen en pas ik wetenschap en mystiek toe in de dingen die ik doe los van dogma’s en beperkingen.

Naast ‘ Sophia’s Flow’ ben ik sinds 2008 werkzaam op de klinische kinderafdeling van Rijndam Revalidatie te Rotterdam. Het leven is een voortdurende ontwikkeling van kansen en keuzes om in de ‘flow’ mee te gaan. In al mijn werkende jaren heb ik dan ook verschillende studies en trainingen gevolgd waaronder de Master Kinderfysiotherapie. De laatste jaren verdiep ik mijzelf in de fasciatherapie, pralaya yoga en het Taoïsme waarin veel kruisverbindingen ontstaan. Samen met mijn partner Jelle Steenbeek heb ik het bedrijf Lionwood (www.lionwood.nl) opgericht. 

Voor uitgebreide informatie over mijn professionele achtergrond verwijs ik je naar mijn Linked’in pagina.

Hieronder staat een woordboom ingevuld door bijna 25 mensen die mij drie of meer kernkwaliteiten hebben toegekend. Deze mensen zijn familieleden, vrienden en collega’s die mij stuk voor stuk al lang kennen. Als andere mensen je spiegel zijn, is de woordboom dus een mooie reflectie voor jou om mij alvast wat beter te leren kennen.