0642110057 info@sophiasflow.nl

Wie ben ik

Wie ben ik

Ik, Sophia van der Knaap, ben levenslustig, energiek, doortastend, heb humor en pit. Ik omarm het leven en kom licht en luchtigheid brengen. Ik zie kansen en verbindingen en pas wetenschap en mystiek toe in de dingen die ik doe los van dogma’s en beperkingen.

Naast ‘ Sophia’s Flow’ werk ik sinds 2008 als kinderfysiotherapeut op de klinische kinderafdeling van Rijndam Revalidatie te Rotterdam waar ik met verschillende diagnosegroepen werk (o.a. chronische pijn en vermoeidheid, hersenletsel, dwarslaesie en multi-trauma). In Rijndam ben ik betrokken bij verschillende ontwikkelgroepen op het gebied van innovatie, seksualiteit en chronische pijn.  

Ontwikkeling en groei is voor mij van levensbelang. In al mijn werkende jaren heb ik dan ook verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. De laatste jaren verdiep ik mijzelf in de fasciatherapie (kennis en kunde rondom bindweefsel), pralaya yoga en het Taoïsme waarin veel kruisverbindingen ontstaan. Samen met mijn partner Jelle Steenbeek heb ik eind 2019 het bedrijf Lionwood (www.lionwood.nl) opgericht.

Voor uitgebreide informatie over mijn professionele achtergrond verwijs ik je naar mijn Linked’in pagina. Hieronder zie je een woordboom die verschillende mensen samen over mij hebben ingevuld.