0642110057 info@sophiasflow.nl

Aanbod

Aanbod

(Kinder)fysiotherapie, Fasciatherapie  

Artikel Libelle, zomer 2019

Ik behandel het totaalconcept wat ons mens maakt, jong of al wat ouder. Hierin kijk ik o.a. naar je houding, gewrichten, spierkracht, energiehuishouiding ademhaling en de fasciale structuren. In deze bindweefselvliezen kunnen problemen zijn ontstaan wat het bewegen in de weg zit en (chronische) pijn kan veroorzaken. Wil je meer weten over wat fascia is? Klik op de afbeelding voor het artikel.

Ik heb geen overeenkomsten met zorgverzekeringen. Wel kan ik een factuur maken met alle benodigde fysiotherapeutische codes. Het hangt per verzekering af wat je terugkrijgt. De kosten van een behandeling bedragen 90 euro per uur 

Coaching en Healing

Een healer is van oudsher een genezer. Nu kun je pleisters plakken en cognities aanpakken. Maar genezing werkt het sterkst van binnenuit zodat de figuurlijke jas die je aan hebt gedaan (om welke reden dan ook) getransformeerd kan worden en je een vrijer mens wordt. Als het lichaam opgeslagen emoties heeft vastgehouden en je het tijd vindt om hier aandacht aan te besteden dan ben je meer dan welkom. Ik zet hiervoor al mijn zintuigen, mijn coachingsachtergrond en mijn natuurlijke hulpbronnen in. De kosten van een consult bedragen 90 euro per uur. 

Hersenschudding


Een hersenschudding oplopen is al vervelend, laat staan de gevolgen die je hiervan kunt ondervinden. Dit kunnen klachten zijn op het gebied van concentratie, sensorische overprikkeling (geluid, licht bijv), pijn, vermoeidheid, visusproblemen en meer. De tendens was lang dat men rust moest nemen. Echter, rust, roest. Het brein zal aangezet moeten worden op verschillende manieren. Ik bied intensieve trajecten aan, met inzet van onder andere cognitieve revalidatie, fasciatherapie, HIIT, Wim Hof ademhalingstechnieken, coaching en energetische behandelingen. Kom vrijblijvend langs om te spreken over de mogelijkheden en mijn visie op je klachten.

Docent en Ontwikkelaar

lesgevenIk ben gastdocent en verzorg colleges en workshops aan onder andere sportacademies en de Hogeschool Utrecht (Master Kinderfysiotherapie en Psychosomatiek). De lessen gaan over chronische pijn en vermoeidheid, fasciatherapie en training, yoga, seksualiteit en meer. 

Pralaya Yoga

Pralaya yoga is ontwikkeld door Robert Boustany. Hierin ligt de focus om ‘zwakke spieren’ sterker te maken en de fasciale structuren die voor beperkingen zorgen aan te pakken. Je wordt hier snel sterker van en je flexibiliteit neemt toe. Het zorgt voor het voorkomen maar ook het behandelen van blessures en klachten. Pralaya yoga gebruik ik zowel in groepen als individueel. Wil je graag een keer een privéles, laat het me weten. 

Workshops en trainingen

Ik organiseer workshops en trainingen waarin ik in thema’s werk en zo verschillende verbindingen maak tussen mijn kennis en kunde vanuit de krachtige combinatie van Oost en West, wetenschap en mystiek. Een greep uit de onderwerpen: – Closing circles and letting go – Fascia Walking – How to relax! Uit je hoofd, in je lijf -Sexual Kungfu. Zie agenda voor het aanbod.